Babyshower checklist: tips voor het organiseren van een onvergetelijke dag!

Gebruik de Babyshower Checklist voor het organiseren van een onvergetelijke babyshower! Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de babyshower? Gefeliciteerd met deze eervolle en te leuke taak (al zeggen we het zelf)! Weet je niet goed waar je moet beginnen of waar je allemaal aan moet denken? Don’t worry! Om je op weg te helpen hebben we onze tips en tricks voor je verzameld in deze Babyshower Guide checklist!

Babyshower checklist

Een babyshower plannen is onwijs leuk, maar ook heftig. Ja, we waarschuwen je maar alvast. Een gastenlijst maken, datum prikken, activiteiten, cadeaus en locatie bepalen, decoratie kopen. En hoe lok je de moeder eigenlijk weg? Stiekem zullen er al best wat to do’s door je hoofd schieten van wat je allemaal moet doen en regelen. Bij een babyshower organiseren komt het nodige kijken. Gelukkig hoef je niet alles zelf uit te vinden. We hebben uit onze ervaringen met het organiseren van babyshowers alle do’s en don’ts op een rijtje gezet en een mooie checklist samengesteld met handige tips, zaken die je moet of kunt regelen en een planning zodat je niet in de stress last minute to do’s hoeft af te tikken. Deze checklist kun je ook goed gebruiken als je een tweeling babyshower organiseren gaat.

Waar moet je allemaal aan denken?

Hoe groot of intiem je een babyshower maakt, is natuurlijk helemaal aan jullie zelf. Zet altijd de wensen van de zwangere voorop. Het draait immers om de mom-to-be. Wil ze een helemaal over de top Kardashian proof babyshower inclusief thema, ballonnen plafond en een uitgebreide table setting of juist van intiem met een select gezelschap genieten tijdens een high tea’en met babyshower spelletjes? Hoe groot (of klein) je ook uitpakt, er is altijd een bepaalde basis voor een babyshower. Deze zaken komen altijd terug en zijn super belangrijk om op te pakken.

  • Locatie: niet geheel onbelangrijk is natuurlijk om te bepalen WAAR jullie de babyshower gaan houden. In haar favoriete restaurant, een mooi buiten terras of bij iemand thuis? Om een babyshower in corona tijd te organiseren kan een shower op afstand een optie zijn.
  • Gastenlijst: wie nodig je uit? Stem het liefste met de mom-to-be af wie ze erbij wil hebben!
  • Datum: prik een datum en betrek de dad-to-be eventueel in het complot om de datum vast te leggen.
  • Hapjes en drankjes: we need food!
  • Cadeaus: een cadeau is aaaltijd leuk! Stem onderling af wat jullie geven om dubbel aankopen te voorkomen. Werk met een cadeaulijst of ga voor een gezamenlijk cadeau.
  • Decoratie: oké, dit is een bonus in deze echt “must” rij, maar hee, een babyshower zonder decoratie is toch stiekem wel een beetje kaal, he?
  • En….
babyshowerguide-checklist

Download de gratis babyshower checklist

Oké, er is meer, maar we hebben besloten dat te bundelen in een handig checklist die je makkelijk kunt uitprinten en waarop je de to do’s ook nog eens makkelijk kunt afvinken! Wil jij hem? Dat kan! Gratis! Vraag de gratis babyshower checklist via het formulier hieronder aan en ontvang hem in je mailbox. Je krijgt nog meer handige tips en tips voor to do’s zodat je als een ware party planner de organisatie van dit fantastische feest rockt!

Babyshower Guide Checklist

Laat je ons weten dat je hem gebruikt? Tag ons op Instagram met #babyshowerguidechecklist! Veel plezier met plannen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.