Babyshower locatie Utrecht

Ontdek de leukste babyshower locaties in Utrecht en vind op een geweldige plek deze liefdevolle dag met de aanstaande mama en haar gasten. Huur een privéruimte of gedeelte van je favoriete locatie af voor een high tea, lunch of brunch. Van hotel tot boot en van restaurant tot koffietentje. Ontdek de hotspots van dit moment in deze sfeervolle stad!

Populaire babyshower locaties in Utrecht

De hotspots van dit moment!

the-anthony-utrecht-babyshower
The Anthony Utrecht
The Anthony Utrecht
the harbo
Levantine
Levantine
kasteel woerden
Kasteel Woerden
Kasteel Woerden

Bekijk alle babyshower locaties in Utrecht

the-anthony-utrecht-babyshower
The Anthony Hotel
The Anthony Hotel
ruby rose babyshower
Ruby Rose
Ruby Rose
kasteel woerden
Kasteel Woerden
Kasteel Woerden
the harbo
Levantine
levantine
hygge utrecht
Hygge
Hygge
stael utrecht
Stael
Stael
de heren van zeist
De Heren van Zeist
De Heren van Zeist
chique-o-latte-utrecht
Chique o Latte
Chique o Latte
stan
Stan
Stan
gys
Gys
Gys
vlaams broodhuys utrecht
Vlaams Broodhuys
Vlaams Broodhuys
dengh
Dengh
Dengh

Tips voor het organiseren van een babyshower in Utrecht

Babyshower locatie in Utrecht vinden? We hebben hier een handig overzicht voor je gemaakt van stijlvolle hotels, restaurants en koffietentjes die een arrangement of ruimte beschikbaar hebben waar jullie dit speciale moment samen kunnen vieren. Aan de gezellige grachten vind je geweldig veel toffe hotspots. Van de Oudegracht, Twijnstraat tot andere straten in en om het centrum. Er zijn tal van mogelijkheden om op een unieke, gezellige manier deze bijzondere dag samen te vieren. Ontdek het zelf!

Jouw locatie hier? Mail info@babyshowerguide.nl om hem aan te melden!

High tea babyshower in Utrecht

Een high tea als babyshower in Utrecht is een geweldige invulling van het event. Verzamel belangrijke dierbaren van de aanstaande moeder, schuif met z’n allen aan een prachtig gedekte tafel en geniet van lekkere hapjes en mooie verhalen.

Er zijn verschillende locaties in deze stad die een volledig arrangement met de heerlijkste, preggo proof hapjes aanbieden, inclusief opties voor het huren en aankleden van een privé zaal. Zo hebben jullie alle ruimte en privacy om deze bijzondere dag samen te vieren en ben je verzekerd van een Insta en TikTok proof locatie.

Babyshower op een boot

Vaar door de grachten van Utrecht met een babyshower op een boot. Uniek en alle privacy voor jullie gezelschap! Je kunt een stijlvolle salonboot huren, waarmee jullie met een intiem gezelschap door de grachtengordel van deze gezellige stad te varen. Boek het via een rederij of hotel, waarmee je door een partij de catering kunt laten verzorgen en jullie geen omkijken hebben naar de heerlijkste hapjes en drankjes.

Voor bedrijven

Staat jouw locatie hier nog niet bij? Klik op de knop hieronder om jouw babyshower locatie aan te melden!

Ontdek leuke locaties door heel Nederland

Onze nieuwste artikelen staan voor je klaar.