15 unieke babyshower locaties in Nederland

Unieke babyshower locaties scouten? Say no more. De redactie van Babyshower Guide is op ontdekkingstocht gegaan. Onze hotspot hunt leverde maar liefst 15 unieke babyshower locaties in Nederland voor je op. Ontdek deze bij jou uit de buurt!

Unieke babyshower locaties vinden

Wanneer je de dag gaat organiseren is dit een belangrijk punt voor op je babyshower checklist: het regelen van de locatie! Door heel Nederland zijn er heel veel unieke babyshower locaties te vinden die de dag een onvergetelijk tintje geven. Maar waar vind je ze? Je kunt het feest organiseren bij bijvoorbeeld een:

  • Restaurant
  • Koffietentje
  • Hotel
  • Evenementenlocatie
  • Andere horecagelegenheden

Tip: je vindt hier een hele lijst met te gekke restaurants, koffietentjes en andere gelegenheden!

Babyshower locatie afhuren

Vaak kun je bij zo’n locatie een gedeelte of een aparte ruimte afhuren voor het feest. Het voordeel van een aparte zaal is, is dat jullie wat privacy hebben en je niet druk hoeft te maken of je te hard lacht, praat of gilt. Wel zo fijn!

Op zoek naar een mooie locatie? Hieronder vind je maar liefst 15 te gekke potentiële én unieke babyshower locaties in Nederland! (Heb je een tip voor ons? Scroll naar beneden voor meer info!)

1. The Cake Room in Breda

Als je het over unieke babyshower locaties hebt, mag deze écht niet ontbreken. The Cake Room in Breda is een waanzinnig Insta perfect roze walhalla. Het heeft een sprinkle bad, heerlijke high teas en de optie om aparte ruimtes af te huren voor een speciale babyshower high tea. Zoals de golden room, klinkt alleen al fantastisch toch?.

2. Mama Kelly in Amsterdam

Mama Kelly in Amsterdam ken je wel van de amazing rose/gouden bar. Maar wist je dat ze naast het geweldige roze interieur ook een fantastische panther room hebben? Jep, precies zoals je verwacht. Hie word je helemaal ondergedompeld in de bekende dierenprint. Een unieke plek voor een geslaagde babyshower!

Tip: meer locaties in de hoofdstad ontdekken? Bekijk ook onze overzichtspagina: babyshower locaties in Amsterdam!

3. The Anthony Hotel in Utrecht

The Anthony Hotel in Utrecht heeft verschillende geweldige hoekjes en zalen voor jullie babyshower, zoals deze unieke kapel. (Enne, ook de kamers zijn picture perfect!)

4. Pinkie Patisserie in Eindhoven

Op zoek naar een unieke babyshower locatie in Eindhoven of omgeving? Geniet bij Pinkie Patisserie van verfijnde high tea hapjes en natuurlijk het roze interieur!

5. By Ami in Rotterdam

Bij By Ami in Rotterdam barst het van de unieke en kleurrijke Instagrammable hoekjes. Kleur vind je ook op de menukaart overigens.

Tip: meer locaties ontdekken? Bekijk hier alle babyshower locaties in Rotterdam!

6. Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem

Een van de bekendste horecagelegenheden van Arnhem mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje: Stadsvilla Sonsbeek. In de Stadsvilla vind je mooie statige kamers waarin een high tea meer dan tot zijn recht komt. Babyshower in de zomer? Organiseer de high tea op het terras met uitzicht op het mooie stadspark!

7. Kasteel Maurick in Vught

Een kasteel mag in deze lijst met unieke babyshower locaties absoluut niet ontbreken. Bij Kasteel Maurick in Vught kan je een heerlijke en onvergetelijke high tea organiseren voor de kleine prinses of prins die op komst is!

8. Nomade Beach House in Noordwijk

Babyshower aan zee? Hoe heerlijk voor een aanstaande zomerbaby! Vier je babyshower bij een strandtent, zoals bij dit pareltje: Nomade Beach House in Noordwijk.

9. Très Chique Events in Landsmeer

Bij Très Chique Events in Landsmeer heb je alle ruimte om een geweldige babyshower voor maximaal 30 personen te organiseren. De witte ruimte vormt de perfecte basis om met lange tafels en toffe deco een onvergetelijke babyshower te organiseren.

10. Anantara Krasnapolsky in Amsterdam

Grote gastenlijst? Deze unieke ruimte van Anantara Krasnapolsky is adembenemend mooi en met de juiste aankleding babyshower proof! O.a. bekende modemama Julie Reinders hostte hier haar babyshower.

11. Mrs. Brown in Enschede

De sfeervolle salon van Mrs Brown is de plek bij uitstek voor een sfeervolle high tea. Liever wat meer privacy? Huur de speciale Private Room voor groepen af!

12. Het Kaslokaal in Oostkapelle

Het Kaslokaal in Oostkapelle is een theetuin met fijne pitoreske plekjes en huisgemaakt (vegan) gebak. Een geweldige, sfeervolle locatie voor de aanstaande mom to be met groene vingers!

13. The Lake House in Rotterdam

Op zoek naar een unieke babyshower locatie in Rotterdam? Ga voor de luxe, moderne vibe van The Lake House en huur de private room. Hier heb je alle ruimte om aan een lange tafel de komst van de kleine te vieren.

14. Agnietenberg in Zwolle

De Agnietenberg in Zwolle roept bij ons meteen instant Bridgerton vibes op. Het kenmerkende theehuis is zo enorm sfeervol. De plek bij uitstek is voor een babyshower op locatie in deze regio!

15. WONDR EXPERIENCE in Amsterdam

Met een Pink Beach area, lifesize ballenbak en unieke rollerdisco ruimte is Instagram experience WONDR een unieke locatie die in deze lijst niet mag ontbreken. Wist je dat het namelijk ook mogelijk is om een deel af te huren voor een babyshower?!

Meer unieke babyshower locaties ontdekken?

In onze babyshower locatie gids verzamelen we de leukste adresjes door heel Nederland! Klik op de knop hieronder om nog meer leuke locaties bij jou in de buurt te ontdekken.

Heb jij of ken jij een leuk bedrijf die hier een plekje verdient? Klik op bedrijf aanmelden voor meer info!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.