Babyshower locatie Breda

Ontdek de leukste babyshower locaties in Breda en vind op een geweldige plek deze liefdevolle dag met de aanstaande mama en haar gasten. Huur een privéruimte of gedeelte van je favoriete locatie af voor een high tea, lunch of brunch. Van hotel tot boot en van restaurant tot koffietentje. Ontdek de hotspots van dit moment in deze sfeervolle parel van het zuiden!

Populaire babyshower locaties in Breda

De hotspots van dit moment!

the-cake-room-breda
The Cake Room
The Cake Room
Wolfslaar-landgoed
Landgoed Wolfslaar
Landgoed Wolfslaar
MadamSas
Madam Sas
Madam Sas

Bekijk alle babyshower locaties in Breda

landgoed-ulvenhart
Landgoed Ulvenhart
Landgoed Ulvenhart
Ja-Breda
Ja! Breda
Ja! Breda
More itz
More Itz
More Itz
dennenlucht
Dennenlucht
Dennenlucht
the-cake-room-breda
The Cake Room
The Cake Room
jack-and-jackys-breda
Jack & Jacky's
Jack & Jacky’s
Wolfslaar-landgoed
Wolfslaar Landgoed
Wolfslaar Landgoed
Zoet
Zoet
zoet
Mr Moos
Mr Moos
Mr Moos
MadamSas
Madam Sas
Madam Sas
The-streetfood-club
The Streetfood Club
The Streetfood Club
Bootjevaren-Breda
Bootje Varen Breda
Bootje Varen Breda

Tips voor het organiseren van een babyshower in Breda

Op zoek naar een leuke babyshower locatie in Breda? Zoek niet verder! We hebben een overzicht voor je gemaakt van stijlvolle hotels, restaurants en koffietentjes in de parel van het zuiden die super geschikt zijn om in stijl een babyshower te vieren. Van de Grote Markt tot Havenmarkt of sfeervolle straatjes in en om het centrum. Er zijn flink wat mogelijkheden om in deze bourgondische stad op een unieke, gezellige manier deze bijzondere dag samen te vieren. Ontdek het zelf!

Jouw locatie hier? Mail info@babyshowerguide.nl om hem aan te melden!

High tea babyshower in Breda

Plan een babyshower high tea in Breda voor een verzorgde middag heerlijke hapjes geserveerd op prachtig gedekte tafels op de mooiste locaties. Een high tea als babyshower in Breda is een geweldige invulling van het event. Verzamel belangrijke dierbaren van de aanstaande moeder, schuif met z’n allen aan een prachtig gedekte tafel en geniet van lekkere hapjes en mooie verhalen.

Er zijn verschillende locaties in deze stad die een volledig arrangement met de heerlijkste, preggo proof hapjes aanbieden, inclusief opties voor het huren en aankleden van een privé zaal. Zo hebben jullie alle ruimte en privacy om deze bijzondere dag samen te vieren. Ideaal.

Babyshower op een boot

Op de Mark in Breda is prachtig om te varen. In en om Breda zijn er dan ook een aantal bedrijven waar je een bootje kunt huren. Soms met arrangement, soms om zelf de aankleding en catering te verzorgen. Een mooi alternatief als locatie wanneer je de babyshower in het voorjaar of in de zomer organiseert!

Voor bedrijven

Staat jouw locatie hier nog niet bij? Klik op de knop hieronder om jouw babyshower locatie aan te melden!

Ontdek leuke locaties door heel Nederland

Onze nieuwste artikelen staan voor je klaar.