Babyshower cadeaus

Wat zijn de leukste babyshower cadeaus? Wat is handig om te vragen en om te geven? Bij winkels en webshops moet je zijn? We hebben te gekke, originele, praktische en unieke babyshower kado ideeën voor je verzameld op deze pagina!

Vind de leukste babyshower cadeaus

Babybedje en benodigdheden
Babyfoon
Babykleding
Babynestje
Babyshower invulboek
Babyspeelgoed
Bijtring
Bijzonder memorabele cadeaus
Boxkleed

Draagzakken & doeken
Knuffels
Luiertas
Omslagdoeken
Verzorgingsproducten
Voorleesboeken
Wiegje & benodigdheden
Wipstoeltje
Zwangerschap- en mamaboeken

koeka logo
noppies logo
pink or blue logo
bol-logo
psikhouvanjou-logo
kleinenstoer logo

Zoek babyshower cadeau…

babyshower-locaties-nederland

Leuke en bijzondere babyshower cadeaus vinden

Voor je dierbare vriendin, zus of nichtje wil je natuurlijk het allerleukste en meest bijzondere babyshower cadeau vinden om haar en de baby in de watten te leggen. Maar wat is nou echt handig voor een aanstaande moeder? Wat is een memorabel bijzonder babyshower cadeau waar ze het jaren later nog over heeft? We delen onze tips met je in deze unieke babyshower cadeau gids bomvolle leuke ideeën voor een eerste kindje, jongens, meisjes of genderneutraal. Of jij als (aanstaande) oma je dochter een bijzonder babyshower cadeau wil geven of jullie als gasten (of collega’s!) een gezamenlijk babyshower cadeau of babyshower pakket willen geven.

Neus lekker rond en klik op de cadeau naar keuze, want de producten leiden meteen naar een online shopadresje zodat je hem lekker snel in huis hebt.

Wat te vragen voor een babyshower?

Zit jij hier juist als aanstaande mama rond te neuzen op zoek naar leuke babyshower cadeaus voor op je wensenlijstje? Hier alvast een paar tips:

  • Zorg voor een goede combinatie aan praktische én leuke cadeaus. Zo heb je er straks echt wat aan. Vraag rond in je omgeving waar andere jonge moeders niet zonder konden.
  • Zorg voor variatie tussen duurdere en goedkope babyshower cadeaus, zodat er voor elk budget wat wils is. Zoals hierboven gezegd kunnen je gasten ook goed voor een gezamenlijk cadeau gaan, hoe handig als jij nog een draagdoek, wipstoeltje of boxkleed nodig had!
  • Maak online een lijstje waarop gasten hun cadeau kunnen afstrepen om dubbele cadeaus te voorkomen!

Stay tuned, want deze pagina wordt aangevuld door de redactie met leuke babyshower cadeaus en webshops! 

Voor bedrijven

Staat jouw shop met te gekke baby cadeaus hier nog niet bij? Klik op de knop hieronder om je bedrijf aan te melden!

Ontdek leuke babyshower cadeaus en ideeën

Onze nieuwste artikelen staan voor je klaar.