De leukste cadeaus voor de babykamer

Op zoek naar leuke cadeaus voor de babykamer? We selecteerden een lijst aan praktische, onmisbare en mooie items die niet misstaan of niet kunnen ontbreken in dit bijzondere kamertje van het huis! In deze richting denken voor een babyshower cadeau is ideaal, grote kans dat de ouders er veel aan hebben of dagelijks even naar kijken wanneer ze in het kamertje komen. Benieuwd welke items een hit zullen zijn? Lees gauw verder en ontdek het zelf!

Wat zijn leuke cadeaus voor de babykamer?

De babykamer inrichting beslaat een behoorlijk deel van de uitzetlijst voor de aanstaande ouders. Een babyshower cadeau in deze richting zal dan ook behoorlijk welkom zijn. Denk aan decoratie of een wat groter item die je eventueel als gezamenlijk babyshower cadeau kunt geven.

Samen met de redactie van Babykamer Magazine selecteerden we deze lijst aan handige cadeaus (tip: op dit site vind je nog meer leuke inspiratie en musthaves voor babykamers!)

Vloerkleed

Weten jullie het thema van de babykamer? Een vloerkleed kan niet ontbreken. Er zijn super veel leuke vloerkleden in verschillende soorten thema’s te koop. Lekker warm aan de voeten en super schattig!

Tapis leeuwen vloerkleed

CamCam Copenhagen schelp vloerkleed

CamCam Copenhagen schelpvloerkleed

Tip: bekijk hier nog meer leuke vloerkleden voor de babykamer!

Stoel voor de babykamer

Een comfortabele stoel is een musthave voor de babykamer. Ideaal om ‘s nachts in te voeden. Natuurlijk wil het oog ook wat.

Quax teddy schommelstoel

Quax teddy schommelstoel

Houten schommelstoel

Houten schommelstoel

Hartslagknuffel

Een knuffel met white noise of hartslag is het beste vriendje voor de baby, maar ook voor de ouders! De slimme knuffels zijn voorzien van een geluidsapparaatje waarmee geluiden die de baby herkent vanuit de baarmoeder nabootst. Dit zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel.

hartslagknuffel flow amsterdam

Flow Amsterdam hartslagknuffel

MyHummy hartslagknuffel

MyHummy hartslagknuffel

Op zoek naar nog meer cadeautips? Bekijk ook:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.