Over ons
BABYSHOWER GUIDE

Hee jij! Welkom bij Baby Shower Guide! We vinden het onwijs leuk dat je op onze site bent gekomen. Misschien omdat je op zoek bent naar ideeën voor een leuke babyshower, een checklist om na te gaan of je alles tot in de puntjes geregeld hebt of om simpelweg inspiratie op te doen voor je eigen babyshower of die van je lieve vriendin, zus, nicht of collega! In deze digitale Baby Shower Guide vind je ALLES om er een onvergetelijke dag van te maken.

logo babyshower guide
over-babyshowerguide

Celebrate new life with love

Hoe het allemaal begon.

Toen mijn zus vertelde dat ze zwanger was, begon ik al Pinterest af te speuren. Ik verzamelde allerlei ideeën, inspiratie en tips om van haar babyshower een onvergetelijke, liefdevolle dag van te maken die geheel in het teken stond van haar en het nieuwe leven dat in haar buik groeide. Little did I know dat de pandemie van 2021 flink wat roet in het eten zou strooien. De dag werd deels online verschoven en weer volgde een zoektocht naar een goede planning, leuke activiteiten, lekkere hapjes en online tools om iedereen ongeacht de afstand bij elkaar te krijgen.

Tel daar een passie voor online content maken bij op en ik kwam al gauw tot het besluit om alle tips en inspiratie digitaal te gaan bundelen. De Babyshower Guide was geboren!

Onze missie is om ervoor te zorgen dat je hier de leukste tips en inspiratie vindt om van jullie baby shower een onvergetelijke dag te maken.

Babyshower Guide als jouw platform

Share your story.

Gastbloggers gezocht! 

Heb jij affiniteit met babyshowers en deel je graag je tips en ervaringen met ons? Babyshower Guide is op zoek naar gastbloggers! Lees meer over gastbloggen op Babyshowerguide.nl door op de titel hierboven te klikken of mail direct naar info@babyshowerguide.nl!

Share your babyshower! 

Heb jij een fantastische babyshower gehad of georganiseerd en wil jij deze graag delen ter inspiratie met andere mom-to-be’s en party planners? En heb jij hier minimaal 8 foto’s van? Mail naar info@babyshowerguide.nl voor meer informatie en wie weet shine jij binnenkort op de Babyshower Guide!

Adverteren?

Er zijn verschillende manieren om jouw merk te promoten bij het publiek van de Babyshower Guide. Wil jij op onze website, social media kanalen of in onze mailing verschijnen? Neem contact op via info@babyshowerguide.nl om de mogelijkheden door te spreken!

babyshower-guide-gastbloggers