Babyshower locatie Amsterdam

Ontdek de leukste babyshower locaties in Amsterdam en vier op een onvergetelijke plek deze liefdevolle dag. Huur een privéruimte of gedeelte van je favoriete locatie af voor een high tea, lunch of brunch. Van hotel tot boot en van restaurant tot koffietentje. Ontdek de hotspots van dit moment in onze stijlvolle hoofdstad!

Populaire babyshower locaties in Amsterdam

De hotspots van dit moment!

Pulitzer

amsterdam-pulitzer

Prinsengracht 323

Krasnapolsky

krasnapolsky

Dam 9

Pillows Maurits at the Park

pillows-maurits-amsterdam

Mauritskade 61

Ontdek meer babyshower locaties in Amsterdam

Amstel Hotel

amstel-hotel

Professor Tulpplein 1

Pillows Maurits at the Park

pillows-maurits-amsterdam

Mauritskade 61

Hotel Okura

hotel-okura-amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333

Jansz.

jansz

Reestraat 8

Waldorf Astoria Amsterdam

waldorf-astoria

Herengracht 542-556

The Duchess Amsterdam

the-duchess

Spuistraat 172

Rederij Aemstelland

aemstelland

Binnenkant 1A1

Krasnapolsky

krasnapolsky

Dam 9

Pulitzer

amsterdam-pulitzer

Prinsengracht 323

Teds

Teds

Prinsengracht 178

Kanarie Club

kanarie club

Bellamyplein 51

The Harbour Club

the harbour club

Cruquiusweg 67

Tips voor het organiseren van een babyshower in Amsterdam

Op zoek naar een babyshower locatie in Amsterdam? Op deze pagina vind je een handig overzicht met hippe hotels, stijlvolle restaurants en gezellige koffietentjes waar jullie deze bijzondere dag kunnen vieren. In de hoofdstad van Nederland barst het van de unieke hotspots. Van het centrum tot de Jordaan, de Pijp of het noorden. Er zijn tal van mogelijkheden om op een unieke, gezellige manier deze bijzondere dag samen te vieren. Ontdek het zelf!

Jouw locatie hier? Mail info@babyshowerguide.nl om hem aan te melden!

High tea babyshower in Amsterdam organiseren

Een high tea als babyshower in Amsterdam is een super leuke invulling van de dag. Het uit Engeland over komen waaiende theemoment is inmiddels al flink wat jaren populair.  Verzamel belangrijke dierbaren van de aanstaande moeder, schuif met z’n allen aan een prachtig gedekte tafel en geniet van lekkere hapjes en mooie verhalen.

Babyshower high tea Amsterdam

Babyshower high tea in Amsterdam organiseren? Volgens traditionele wijze volgen drie rondes van heerlijke hartige hapjes, gevolgd door scones en afgesloten met zoete hapjes. Soms wordt er voor gekozen het via een sweet table in één keer uit te serveren.

Er zijn verschillende high tea babyshower locaties in Amsterdam die een volledig arrangement met de heerlijkste, preggo proof hapjes aanbieden, inclusief opties voor het huren en aankleden van een privé zaal. Zo nemen ze een groot deel van de organisatie voor je uit handen en genieten jullie van alle ruimte en privacy om deze bijzondere dag samen te vieren op een Insta en TikTok proof locatie.

Babyshower op een boot

Vaar door de grachten met een babyshower op een boot in Amsterdam. Uniek en alle privacy voor jullie gezelschap! Je kunt een stijlvolle salonboot huren, waarmee jullie met een intiem gezelschap door de grachtengordel van de hoofdstad varen. Boek het via een rederij of hotel, waarmee je door een partij de catering kunt laten verzorgen en jullie geen omkijken hebben naar de heerlijkste hapjes en drankjes.

Luxe babyshower in Amsterdam plannen

De grote stad is een hotspot bij uitstek om een luxe babyshower in Amsterdam te plannen. De stad barst namelijk van de high end horecazaken. Van boetiekhotels tot vijfsterren hotels en restaurants waarin de ambiance, faciliteiten en service perfect is voor een tot in de puntjes georganiseerde en gestylede babyshower.

De redactie verzamelt op deze pagina hotspots en mogelijkheden uit de welbekende stad om jullie op een overzichtelijke manier de mogelijkheden te laten zien.

Babyshower Amsterdam: vind alles wat je nodig hebt

Meer organisatietips of inspiratie opdoen voor jullie babyshower in Amsterdam? Bekijk ook:

Voor bedrijven

Staat jouw locatie hier nog niet bij? Klik op de knop hieronder om jouw babyshower locatie aan te melden!

Ontdek leuke locaties door heel Nederland

Bekijk de locaties in een van deze regio’s: 

Onze nieuwste artikelen staan voor je klaar.