Babyshower locatie Amsterdam

Ontdek de leukste babyshower locaties in Amsterdam en vier op een onvergetelijke plek deze liefdevolle dag. Huur een privéruimte of gedeelte van je favoriete locatie af voor een high tea, lunch of brunch. Van hotel tot boot en van restaurant tot koffietentje. Ontdek de hotspots van dit moment in onze stijlvolle hoofdstad!

Populaire babyshower locaties in Amsterdam

De hotspots van dit moment!

amsterdam-pulitzer
Pulitzer Amsterdam
Pulitzer
mama-kelly
Mama Kelly
Mama Kelly
krasnapolsky
Krasnapolsky
Krasnapolsky

Bekijk alle babyshower locaties in Amsterdam

amstel-hotel
Amstel Hotel
Amstel Hotel
mama-kelly
Mama Kelly
Mama Kelly
hotel-okura-amsterdam
Hotel Okura
Hotel Okura
jansz
Jansz
Jansz
waldorf-astoria
Waldorf Astoria
Waldorf Astoria
the-duchess
The Duchess
The Duchess
aemstelland
Aemstelland
Aemstelland
krasnapolsky
Krasnapolsky
Krasnapolsky
amsterdam-pulitzer
Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
teds
Teds
Teds
kanarie club
Kanarie Club
Kanarie Club
the-harbour-club
The Harbour Club
The Harbour Club

Tips voor het organiseren van een babyshower in Amsterdam

Op zoek naar een babyshower locatie in Amsterdam? Op deze pagina vind je een handig overzicht met hippe hotels, stijlvolle restaurants en gezellige koffietentjes waar jullie deze bijzondere dag kunnen vieren. In de hoofdstad van Nederland barst het van de unieke hotspots. Van het centrum tot de Jordaan, de Pijp of het noorden. Er zijn tal van mogelijkheden om op een unieke, gezellige manier deze bijzondere dag samen te vieren. Ontdek het zelf!

Jouw locatie hier? Mail info@babyshowerguide.nl om hem aan te melden!

High tea babyshower in Amsterdam

Een high tea als babyshower in Amsterdam is een super leuke invulling van de dag. Verzamel belangrijke dierbaren van de aanstaande moeder, schuif met z’n allen aan een prachtig gedekte tafel en geniet van lekkere hapjes en mooie verhalen.

Er zijn verschillende locaties in de hoofdstad die een volledig arrangement met de heerlijkste, preggo proof hapjes aanbieden, inclusief opties voor het huren en aankleden van een privé zaal. Zo hebben jullie alle ruimte en privacy om deze bijzondere dag samen te vieren en ben je verzekerd van een Insta en TikTok proof locatie.

Babyshower op een boot

Vaar door de grachten van Amsterdam met een babyshower op een boot. Uniek en alle privacy voor jullie gezelschap! Je kunt een stijlvolle salonboot huren, waarmee jullie met een intiem gezelschap door de grachtengordel van de hoofdstad varen. Boek het via een rederij of hotel, waarmee je door een partij de catering kunt laten verzorgen en jullie geen omkijken hebben naar de heerlijkste hapjes en drankjes.

Voor bedrijven

Staat jouw locatie hier nog niet bij? Klik op de knop hieronder om jouw babyshower locatie aan te melden!

Ontdek leuke locaties door heel Nederland

Onze nieuwste artikelen staan voor je klaar.