Babyshower op een boot: de tips voor een onvergetelijke dag!

Babyshower boot huren? Ontdek de opties en tips voor een onvergetelijke dag! Vier dit speciale event op het water. Door heel Nederland bieden verschillende rederijen de optie aan om een boot te huren inclusief babyshower arrangement. Wat zijn de mogelijkheden bij jou in de buurt? Ontdek de opties voor een luxe babyshower aan boord!

Babyshower boot huren

Verrassende babyshower locatie regelen? Laat de optie voor een babyshower thuis of in een koffietentje, hotel of feestzaal achterwege en ga voor een verrassende dag op het water. Met een volledig georganiseerde babyshower high tea, lunch of (alcoholvrije) borrel kunnen jullie genieten van de lekkerste babyshower hapjes.

Zeker voor een wat kleiner gezelschap of degene die haar privacy kan waarderen is dit een hele goede optie om mee te nemen in de party planning. Tijdens de speciale vaartocht hebben jullie alle mogelijkheid om in alle rust de aanstaande moeder compleet in het zonnetje te zetten.

De voordelen van een babyshower op een boot

  • Originele babyshower locatie
  • Intieme setting en alle privacy voor jullie gezelschap
  • Veelal de optie om gebruik te maken van een compleet babyshower arrangement, inclusief decoratie, hapjes en service aan boord

Wat zijn de opties bij jou in de buurt?

Bij veel steden die aan het water gelegen zijn of grote watergebieden is een rederij te vinden waar je een babyshower boot huren kan. Ideaal voor babyshowers in het voorjaar en de zomer. Kies een aanbieder bij jou in de buurt, of maak er een gezellige tocht van door voor jullie nog onbekend gebied.

We zetten wat mogelijkheden voor je op een rij!

Babyshower boot Amsterdam

Babyshower boot in Amsterdam huren? Vaar tijdens de babyshower door de karakteristieke en kenmerkende kanalen van de hoofdstad. Er zijn verschillende rederijen die hier de mogelijkheid bieden om als babyshower locatie in Amsterdam op een babyshower aan boord te vieren. Voor zowel kleine als wat grotere gezelschappen zijn er van salonboot tot sloep opties te vinden om in de geweldige setting van deze stad de dag te vieren.

Babyshower boot Rotterdam

Vaar over de Maas langs de wereldberoemde skyline van de grote havenstad met je babyshower op een boot in Rotterdam. Met een compleet georganiseerde dag wordt alles voor jullie uit handen genomen en verzorgt de rederij (eventueel in samenwerking met jullie party planner) een geweldige dag op het water. Ideale optie als babyshower locatie in Rotterdam.

Babyshower boot Utrecht

De grachten van Utrecht vormen een sfeervolle setting voor jullie speciale dag. Regel een babyshower high tea op een boot voor een gezellige dag op het water. Verschillende babyshower locaties in Utrecht bieden deze opties.

Meer babyshower locaties ontdekken?

Lees ook ons artikel met 15 unieke babyshower locaties in Nederland of vind de leukste locaties bij jou in de buurt in onze locatiegids!

Have fun planning!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.