5 babyshower thema’s voor de zomer

Op zoek naar leuke babyshower thema’s voor de zomer? We delen onze inspiratie voor dit heerlijke seizoen waarin heel wat mogelijkheden zijn om binnen of buiten op je locatie een onvergetelijke dag te vieren.

Wat zijn leuke babyshower thema’s voor de zomer?

We love een goed babyshower thema! De zomer biedt een scala aan mogelijkheden om je babyshower stijlvol onder te dompelen in een thema dat past bij dit heerlijke buitenseizoen.

Eerste tip: Kies je buiten locatie tactisch uit en zorg voor voldoende koele en schaduwplekken. Zeker voor je (hoog)zwangere dierbare is het fijn om niet vol in de zon te bakken!

Door naar de zomerse thema’s!

1. Can’t Wait To SEA You

Denk je aan de zomer, dan kom je toch al gauw uit bij het strand en de zee! De zee waarborgt een scala aan schatten en goede inspiratie voor decoratie, hapjes en meer. Voer het thema Can’t Wait To Sea You tot in de puntjes door met zeedieren en blauwtinten én ons nieuwe vragenspel Let’s Talk!

lets-talk-babyshower-vragenspel-eerste-kindje-seayousoon

Tip om dit thema tot je activiteiten toe door te voeren: een van onze productlijnen heet Can’t Wait To SEA You. Je vindt in deze collectie o.a. ons babyshower vragenspel Let’s Talk met 48 vragen over de zwangerschap, het moederschap en kindje. Lok mooie gesprekken uit en bespreek onderwerpen die anders wellicht onbespreekbaar blijven.

Bekijk het babyshower vragenspel hier!

2. Boho chic picknick

Een boho chic picknick zorgt voor een sfeervolle, warme en ongedwongen setting. Van droogbloemen tot warme aardetinten, zachte kussens en een prachtig gedekte tafel. Picknickmanden met lekkere hapjes maakt de boel af!

Tip: maak zelf een DIY droogbloemen krans als babyshower activiteit!

3. Beach, beach, baby

Een strandthema is op en top zomers, dus mag het strand niet missen in dit rijtje! Denk aan de ongedwongen sfeer van een beach club als babyshower locatie, aangekleed met schelpen, de mooiste parasols en een fotobooth met strandaccessoires.

4. Garden tea party

Ga al Bridgerton style voor een chique garden tea party. Met een heerlijke high tea in een prachtige tuin ga je voor een ongedwongen sfeer in de natuur. Met prachtig oud theeservies, de lekkerste hapjes en decoratie in pasteltinten realiseer je met dit lieflijke thema een prachtig babyshower paradijs.

5. Little Miss Sunshine

Ga voor het lieflijke Little Miss Sunshine! Zeer toepasselijk voor baby’s die in de zomer hun entree maken. Van kleine zonnetjes tot warme gele tinten, met dit thema wordt het sowieso een stralende dag!

Bonus: Welcome on board

Een marine/boot thema is stoer en lieflijke tegelijk. Met zachte blauwe kleuren afgewisseld met marine decoratie tover je je babyshower locatie om tot een geweldig paradijs. Welkom aan boord!

Meer inspiratie opdoen voor thema’s afgestemd op seizoenen? Bekijk ook:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.