5 babyshower thema’s voor de winter

Wat zijn leuke babyshower thema’s voor de winter? Plan je een winterse babyshower, dan is het onwijs leuk om het thema een knipoog naar dit seizoen te geven. De winter biedt een bron aan inspiratie voor leuke winterse babyshower thema’s! We zetten de 5 leukste voor je op een rij!

Babyshower thema’s voor de winter

Een babyshower thema zorgt voor een stijlvolle twist aan deze bijzondere dag. Seizoenen bieden met feestdagen, het weer en andere events een geweldige bron aan inspiratie. Van aankleding voor de babyshower locatie tot decoratie van de tafel. Door een babyshower thema voor de winter te selecteren kun je op creatieve wijze een hoop met de producten die momenteel beschikbaar zijn in de winkel.

Wat zijn leuke babyshower thema’s voor de winter? Ontdek 5 opties hieronder!

Merry X-mas

In het seizoen van kerst mag dit thema natuurlijk niet ontbreken! Plan rond de feestdagen de babyshower voor een extra feestelijke decembermaand. Met een kerst thema maak je de boel heerlijk cosy en heb je opties te over wat betreft de aankleding! (Mini) kerstbomen, kerstballen en ornamenten, guirlandes en grote strikken. It’s beginning to look a lot like Christmas!

Oh deer, we’re having a baby!

Een dierenthema geeft een schattige knipoog naar de komst van de kleine man of vrouw. In de winter komt een bosthema of nog specifieker hertjes heel goed tot zijn recht. Rendieren of herten in de sneeuw kun je doorvoeren van decoratie tot taart, koekjes of cupcakes.

Bonus thema tip: andere winterse dieren voor een babyshower in dit thema? Polar bears, pinguïns en beren!

Winter Wonderland

Een witte kerst of decembermaand is steeds onwaarschijnlijker hier in Nederland, maar we kunnen de boel natuurlijk wel omtoveren tot een heus Winter Wonderland! Kies een toepasselijke locatie en kleed de feestzaal om tot Winter Wonderland. Denk aan nepsneeuw, grote kristallen, witte kaarsen, snowglobes en hot choco met ontelbare toppings!

Ice, ice, baby

Om voort te borduren op de kou is Ice, ice, baby erg toepasselijk! Voer de slogan door van uitnodiging tot welkomstbord en fotobooth achtergrond. Alles met ijs is goed. Is een ijssculptuur too much? We don’t think so!

Little snowflake

Om in de Frozen hoek (wat overigens ook een erg leuk Disney thema is, die krijgen jullie als bonus van ons ;-)) te blijven: little snowflake maakt de boel winters én schattig. Net als bovenstaande thema’s kan dit zowel voor een jongen, meisje of genderneutrale babyshower. Van taarttoper tot servetring. Tover alles om met kleine sneeuwvlokjes, inclusief een lading nepsneeuw!

Het kleurenpalet voor babyshower thema’s voor de winter?

Stem de decoratie, babyshower taart en andere benodigdheden af op je thema. Leuke kleurenpaletten en materialen combinaties voor bovenstaande thema’s zijn bijvoorbeeld:

  • Metallic meets frozen wit en blauw
  • Frosty tinten blauw met wit
  • Wit en beige
  • Wit en hout
  • Babyroze met dennengroen

Naast babyshower thema’s voor de winter nog andere ontdekken? Lees ook

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.