21 leuke babyshower thema’s

Op zoek naar te gekke babyshower thema’s? Snappen we! Er is met decoratie zoveel mogelijk dat het onwijs leuk is om een thema aan de babyshower te verbinden. Heb je een leuke op het oog ? Als je zwanger bent mag je dit best je party planners influisteren! Nog geen keuze gemaakt? We barsten van de leuke babyshower thema ideeën en delen de leukste 21 hieronder met je!

Babyshower thema’s

Babyshowers zijn gewoon helemaal hot en happening. Het liefdevolle feestje is over komen waaien uit India en Amerika en is voor veel zwangere een van de hoogtepunten tijdens de zwangerschap. Een serieuze mijlpaal en mooie herinnering voor later. Onze tip? Denk bij het organiseren van een babyshower ook aan een origineel babyshower thema. Dit helpt je feest aan te kleden op een Pinterest proof manier en zet de toon voor jullie onvergetelijke middag! Natuurlijk trek je je thema helemaal door: van de uitnodiging tot de decoratie en de hapjes en eventuele bedankjes. Geen idee welk thema je moet kiezen? We delen 21 populaire, originele en leuke babyshower thema’s hieronder met je!

babyshower-thema-pink-or-blue

1. Pretty in pink or blue

Bij een van de traditionele babyshower thema’s staat het geslacht van de baby centraal. Ga over de top in blauw of roze. Het grootste voordeel van dit thema is dat er superveel decoratie voor beschikbaar is. Je kunt van alles in roze of blauw verkrijgen. Weten jullie nog niet wat het wordt? Ga voor een combi! Match het thema door tot in jullie kleding, decoratie, uitnodiging en natuurlijk de babyshower taart!

2. Pretty in pastel

Babyshower in het voorjaar of in de zomer plannen? Een babyshower pastelthema past er goed bij dit seizoen! De zachte tinten ogen lieflijk. Bovendien kun je er een aantal met elkaar combineren voor een zoete table setting, decoratie en babyshower taart!

Shoptip: scoor decoratie in fantastische pasteltinten

>> bestel hier

3. Jungle

Welcome to the jungle! Met het jungle babyshower thema kun je alle kanten op! Denk aan groene decoratie tot grote knuffels van giraffen, apen en olifanten. Zeker wanneer de ouders dit thema bijvoorbeeld gebruiken in de babykamer is het superleuk om dit door te trekken!

4. Boho chic

We love boho! Ben jij ook dol op boho? Ga voor een boho chic babyshower thema inclusief rustieke details, veel stoffen en grote pluimen.

5. Cloud 9

Zitten jullie ook al op cloud 9? Ga voor een babyshower in wolken thema! Uiterst schattig en ook erg geschikt als gender neutraal babyshower thema!

babyshower-thema-galaxy

6. Galaxy

Maak er een stoer galaxy babyshower thema van inclusief deco in de mystieke paars/blauwe kleuren en veel zilveren sterren en manen ballonnen!

7. Love

Love is in the air! Laat overal hartjes en rode tinten in terug komen om de liefde voor de mom to be en de kleine te vertalen naar een onvergetelijk middag!

8. Disney

Gek op Disney? Laat het terugkomen in het thema voor de babyshower! Bij een babyshower Disney thema kun je denken aan Mickey en Minnie Mouse of een mix van alle bekende figuren.

babyshower thema rustiek wood met wit linnen table setting

9. Into the woods

Ga voor een rustig en natuurlijk thema. Bij het babyshower into the woods thema kun je denken aan veel natuurlijke elementen zoals hout of eucalyptus takken in combinatie met wit linnen!

10. Sailor

Gek op de zee of de oceaan? Ga voor een sailor of ocean babyshower thema! Inclusief veel blauwe tinten, zeedieren en zeilbootjes.

11. Kings and queens

Ga voor een royal babyshower thema waarin de toekomstige king of queen centraal staat. Denk aan kroontjes, koninklijke details en veel goud!

babyshower-taart-bloemen-thema

12. Flower power

Gek op bloemen? Ga voor een flower power babyshower thema, inclusief veel bloemen als decoratie!

13. Nijntje

Hoe schattig is een Nijntje babyshower thema? Ga voor Nijntje decoratie, gebruik ook knuffels en combineer het met een rustige kleur als wit. Natuurlijk wil je ook een taart in dit thema!

14. Golden baby

Gek op goud? Dan mag een golden babyshower thema niet ontbreken. Denk aan veel gouden decoratie en een taart met een gouden randje!

Shoptip: scoor gouden decoratie

>> Bestel hier

15. Bears

Beren zijn schattig en toch een beetje stoer. Gebruik knuffelberen om dit thema vorm te geven!

16. Mini festival

Het leukste is natuurlijk als een van de babyshower thema’s die je kiest past bij de lifestyle of interesses van de zwangere. Denk bijvoorbeeld aan… een mini festival! Regel een leuke tuin met buiten tafel, tenten, munten.

babyshower unicorn cake pops

17. Unicorn

Gek op unicorn? Ga voor het kleurrijke unicorn babyshower thema! Inclusief suuuper schattige cake pops (of taart!).

18. Earthy

Dol op nude en naturel tinten? Ga voor een babyshower thema waarbij je vooral het kleurenschema alles aanpast op aardetinten.

babyshower witte tafel setting

19. White party

Voer ALLES door in wit. Zo krijg je een hemelse oase van rust in je setting en het is makkelijk door te voeren in alle details. Zoals natuurlijk ook jullie outfits!

partydeco babyshower regenboog ballonnen

20. Over the rainbow

Ga voor een vrolijk en kleurrijk regenboog babyshower thema! Van ballonnendecoratie tot de servetjes en bloemen in dezelfde tinten. Ga all out!

21. Emoji

Je bent millennial of niet: emoji’s mogen niet meer ontbreken! Denk aan ballonnen en decoratie in allerlei soorten emoji’s, photobooth items en een spel om een emoji te imiteren!

Babyshower thema’s: denk aan deze details!

Heb je je keuze gemaakt uit een van deze babyshower thema’s? Leuk! Tijd voor de fun part! Voer het thema in alle details en onderdelen door van de babyshower, denk aan:

Tip! Heb jij een te gekke babyshower gehad met een superleuk thema? (Of ben je hem nu aan het plannen?) Stuur de mooiste foto’s ervan naar info@babyshowerguide.nl en vergeet niet je Instagram of website erbij te vermelden! Wie weet sta jij binnenkort op Babyshower Guide te shinen in een eigen inspiratie artikel!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.