Babyshower taart inspiratie: de mooiste taarten op een rij!

Babyshower taart inspiratie nodig? We’ve got you! In dit artikel van Babyshower Guide hebben we de lekkerste en mooiste babyshower taarten voor meisjes en jongens voor je verzameld. Op dit liefdevolle feestje mag een heerlijke stukje taart namelijk niet ontbreken. En naast lekker, wil het oog natuurlijk ook wat. Maak van jullie taart een eyecatcher. Wat zeggen we: het showstuk van de party! Get ready voor flink wat inspiratie voor het maken of bestellen van jouw babyshower cake.

Babyshower taart inspiratie

Op zoek naar een lekkere én mooie babyshower taart inspiratie voor een baby girl of boy? Of zoek je juist een gender neutrale babyshower taart? Je kunt een taart bestellen bij een plaatselijke patisserie of taartenmaker, maar ook zelf aan de slag en de keuken induiken voor een flinke baksessie. Waar je keuze ligt, je kunt bij de organisatie van je babyshower vast wel een flinke dosis inspiratie gebruiken om voor je zus, vriendin of collega de mooiste taart op tafel te toveren!

Babyshower taarten voor een meisje

It’s a girl? Pak uit met een roze babyshower taart voor een meisje! Met coole caketoppers, roze tinten, rood fruit en feestelijke sprinkles steelt jullie babyshower taart alle aandacht op jullie feestje. We hebben een aantal prachtige taarten voor je verzameld. Doe hieronder inspiratie op!

Babyshower naked cake roze

It’s a girl? Deze stijlvolle babyshower naked cake met roze vulling is elegant en is voorzien van bloemen een rustige eyecatcher op jullie feestje. Vul de sweet table eventueel aan met donuts met roze frosting en cake pops in dezelfde kleuren.

babyshower-naked-cake-girl
Bron

Witte babyshower taart met roze drip en sprinkles

Vier het nieuwe leven met sprinkles! Deze witte taart met roze drip en feestelijke, gekleurde sprinkles zet meteen de toon voor jullie party. Dit speelse driptaartje met macaron topping is schattig én lekker!

babyshower-taart-meisje-met-sprinkles

Roze witte gestreepte babyshower taart met macarons

Gek op macarons? Ze misstaan niet als taart topping! Deze schattige babyshower taart voor een meisje is stijlvol en speels, waardoor het meteen alle aandacht trekt. Zo’n smal, hoog taartje is bovendien ook ideaal voor kleinere gezelschappen!

roze-gestreept-taartje-met-macarons

Babyroze taart met merengue en blauwe besjes

Op chic, maar dan wel met een flinke touch of pink! Deze babyroze taart met een topping van merengue en blauwe besjes is al een stijlvol feestje om te zien!

lichtroze-babyshower-taartje
Bron

Babyshower taart met hartjes sprinkles

Love is in the air! Bij deze witte babyshower taart draait het allemaal om de details. Door de rand met hartjes sprinkles springt de liefde er vanaf. Stijlvol en met de metallic details lekker modern.

wit-babyshower-taartje-meisje-met-roze-rode-sprinkles
Bron

Babyshower taarten voor een jongen

Op zoek naar een babyshower taart voor een boy? We hebben de mooiste blauwe taarten voor je verzameld! Ga voor een witte taart met blauwe details of voorzien van stoere blauwe bloemen.

babyshower-taart-jongen-blauw
Bron
blauwe babyshower taart met bloemen
Bron

Babyshower taarten gender neutraal

Weet je nog niet wat het wordt of wil je minder de nadruk op het geslacht leggen? Maak of bestel een gender neutrale taart voor de babyshower! Een aantal opties op een rij!

Gender neutrale babyshower taart roze en blauw

Pink or blue? Nog geen clue? Combineer beide kleuren tot een stijlvol, speels taartje waarin je beide kleuren combineert met elkaar of met een palet aan andere feestelijke tinten! Pretty pastel babyshower thema? Maak van de taart een vrolijke eyecatcher in zachte kleuren. Deze pastel babyshower taart oogt heerlijk zoet én lekker!

blauwe-babyshower-taart-jongen
Bron

Bron

Tip! Heb jij een prachtige babyshower taart gemaakt? Stuur de mooiste foto naar info@babyshowerguide.nl en vergeet niet je Instagram of website erbij te vermelden! Wie weet sta jij binnenkort op Babyshower Guide te shinen!

Pin afbeelding: inspiratie? De mooiste babyshower taarten
Deze inspiratie bewaren? Sla het op je Pinterest profiel op!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.