Zo kun je een babyshower tijdens corona organiseren

Babyshower tijdens corona organiseren? Elke mom to be verdient de aandacht en liefde van al haar familie en vriendinnen tijdens een babyshower. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Tijdens corona een babyshower organiseren is namelijk gewoon hartstikke goed mogelijk! Met deze tips maken jullie er alsnog een onvergetelijke dag van!

Hoe kun je een babyshower tijdens corona organiseren?

Ben jij van de feestcommissie en ga je de babyshower organiseren? Dan snappen we heel goed dat je met deze vraag in je maag zit. Om het helemaal voorbij te laten gaan, is super zonde van deze bijzondere tijd waar de zwangere in zit! Gelukkig zijn er een heleboel leuke opties om een alternatieve babyshower te organiseren in tijden waarin corona maatregelen de boel flink beperken. Soms moet je even outside the box denken om er iets tofs van te maken. Zelf hoef je het wiel trouwens niet uit te vinden. Doe corona babyshower ideeën op met deze tips! Wij zetten namelijk hieronder onze planning tips om een babyshower tijdens corona te organiseren voor je op een rij!

alternatieve babyshower tips voor tijdens corona

Digitale babyshower

Zo fijn dat we in een digitale eeuw leven! Organiseer een digitale babyshower! Wel zo leuk als een paar van jullie bij de mom to be aanwezig kunnen zijn (en de cadeaus mee kunnen nemen!), maar videobel de rest in via Zoom, Teams of Skype. Er zijn heel wat leuke mogelijkheden om er online iets leuks van te maken. Videobellen tijdens een babyshower houd je leuk door de aandacht in goede banen te leiden en samen iets leuks te doen. Denk aan een online babyshower quiz of samen iets maken. Plan jij de babyshower? Denk niet alleen aan versiering en snacks bij jullie op locatie met de zwangere, maar stuur iedereen bijvoorbeeld een verrassingsdoos met daarin wat versiering, snacks en bijvoorbeeld attributen voor een spelletje of quiz! Plezier gegarandeerd!

Drive thru babyshower

Is het mooi weer? Organiseer als alternatieve babyshower een drive thru babyshower! Laat iedereen zijn of haar auto versieren en een cadeau komen brengen. Plan mensen een beetje na elkaar of verzamel met z’n allen op een grote parkeerplaats en neem de snacks en versiering gewoon mee. Veilig op afstand, maar toch even samen kun je zo een hartstikke leuk moment ervan maken.

Mini babyshower tijdens corona organiseren

Deel jullie babyshower gezelschap op in delen en maak er een heuse mini babyshower marathon van. Oké, niet letterlijk, maar probeer het op te delen, zodat de mom to be meerdere feestjes te vieren heeft. In kleine gezelschappen kun je de mom vervolgens verrassen. Stiekem ook een goed idee om elkaars onverdeelde aandacht te hebben en lekker bij te kletsen!

Geef een gezamenlijk cadeau

Toch iets samen doen? Geef een cadeau samen! Denk als gezamenlijk cadeau aan iets groots wat ze graag nog wil hebben of nodig heeft. Of maak een cadeaumand waar ze elke dag een cadeautje met een lief kaartje mag pakken. Of maak een babyshower gastenboek, waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt. Zo laten jullie zien dat je aan haar denkt en heeft ze toch nog dat liefdevolle gevoel te pakken!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.