Babyshower quiz: dit zijn de leukste vragen (en antwoorden)!

The game is on! Een babyshower quiz is een te gekke activiteit om de kennis van de mom to be en andere gasten te testen over de zwangerschap, baby’s en het moederschap. Doe op grappige wijze leerzame feitjes op en leer op leuke wijze meer over deze nieuwe levensfase. Op zoek naar een leuke quiz? Wij delen de leukste vragen, antwoorden en downloads met je!

Babyshower quiz

Een babyshower quiz dompelt je op leuke en leerzame wijze onder in de zwangerschap en het leven met baby’s. Als je een babyshower voor het eerst gaat organiseren, is het logisch dat je jezelf afvraagt: wat doe je op een babyshower? Wat betreft leuke babyshower activiteiten, zijn wij dol op speciale babyshower spelletjes, zoals DE quiz! Meteen een goede manier om kennis bij te spijkeren en hier en daar een goed feitje op te doen. Ook als je nog niet met deze fase te maken hebt! Maar, hoe zorg je ervoor dat hij echt leuk wordt? We delen onze tips en originele vragen voor de babyshower quiz hieronder!

babyshower-quiz
Tip: bestel de complete babyshower quiz van Babyshower Guide

Welke babyshower quiz vragen kun je stellen?

Ga je de babyshower quiz zelf maken? Dat kan natuurlijk heel goed. Bedenk welke vragen interessant zijn om te stellen en maak er multiple choice vragen van. Wel zo makkelijk en geen discussies over open antwoorden. Wissel makkelijke vragen die veel mensen goed zullen hebben af met moeilijke om de spanning in het spel te brengen (en hier en daar te motiveren goed je best te blijven doen ;-)). Grappige babyshower quiz vragen mogen tot slot ook niet ontbreken!

Voorbeeldvragen en antwoorden

Op zoek naar leuke en originele vragen en antwoorden? Welke vragen zijn nou leuk om te stellen?

Makkelijke vragen

  • Hoe lang duurt een gemiddelde zwangerschap? (9 maanden)

Moeilijke vragen

  • Hoe lang duurt een gemiddelde bevalling van een eerste kindje? (12-24 uur)

Grappige vragen

  • Baby’s worden geboren zonder knieschijven (waar)

Tip: download de Babyshower Guide Quiz in onze shop voor een reeks leuke en uitdagende vragen.

Babyshower quiz met Kahoot

De vragen stellen is één ding, maar er zullen ook antwoorden moeten worden genoteerd. Kahoot is een leuke én makkelijke online website waarmee je de quiz kunt houden. Maak je eigen pagina simpel aan, stuur de link naar je gasten en laat ze snel inloggen met een pincode om de quiz te starten. Je kunt de vragen koppelen aan een multiple choice systeem en meteen zien wie er aan de leiding gaat en natuurlijk… wie wint. We love it!

Wist je dat Babyshower Guide een eigen quiz gemaakt hebt? Inclusief printables met 12 grappige en leerzame vragen over de zwangerschap, baby’s en het moederschap. Download de quiz hieronder!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.