Wie nodig je uit voor een babyshower?

Tijd om de gastenlijst samen te stellen, maar wie nodig je uit voor een babyshower? De babyshower is hét moment om je zwangere zus(je), nicht, dochter, vriendin of collega in de spotlight te zetten. Veel vrouwen willen dit bijzondere moment met hun inner circle vieren. We zetten de tips op een rij om je gastenlijst compleet te maken!

Babyshower gastenlijst: wie komt er naar de babyshower?

Ga je een babyshower organiseren dan is de gastenlijst een van de belangrijke onderdelen voor je planning. Je wilt natuurlijk niet op de dag zelf erachter komen dat je een van haar dierbare vriendinnen bent vergeten uit te nodigen.

Wie nodig je uit voor een babyshower?

Hoewel elke vrouw zo haar eigen wensen heeft voor de babyshower (en het dus erg slim is deze subtiel los te peuteren bij de zwangere dame in kwestie) zijn over het algemeen de dierbare vrouwen uit haar omgeving bij de babyshower aanwezig. Denk aan haar moeder, zus, tantes, nichten, vriendinnen en (soms) collega’s. Het is maar net wat de wens is. De praktijk leert dat je dit balletje best op kan gooien bij de zwangere dame of met haar partner kunt bespreken wie ze er graag bij zou willen hebben en.. wie niet!

Hoeveel gasten nodig je uit op de babyshower?

Qua aantal gasten is het vooral aan wie de mom to be er graag bij wil hebben. De ene is een social bee met een of meerdere vriendinnen groepen, de ander hecht juist waarde aan 2-3 goede vriendinnen om zich heen. Je kan een intieme babyshower met 5 mensen organiseren of juist een groep van 30 vrouwen bij elkaar scharrelen. Het is slim om jullie babyshower locatie daarin ook een rol te laten spelen. Wat is haalbaar en wat wordt wellicht teveel? Wat willen de vrouwen die jullie willen uitnodigen? En nog belangrijker: wat ziet de mom to be voor zich? Het komt ook weleens voor dat een mom to be meerdere babyshowers krijgt. Bijvoorbeeld door verschillende vriendinnen groepen, een sportclub of op het werk.

Wat is next?

Heb je de gastenlijst compleet? Tijd om alle contactgegevens te achterhalen en de babyshower uitnodiging te versturen. De datum kan maar alvast geblokt zijn in alle agenda’s!

Veel plezier met plannen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.