Babyshower spelletjes pakket (onze tips voor een gezellige middag!)

Hoe gezellig om tijdens de babyshower als activiteit gezellig wat spelletjes met elkaar te spelen. Dit complete babyshower spelletjes pakket zorgt ervoor dat jullie verschillende babyshower games voor handen hebben en jullie creativiteit en kennis over baby’s en de zwangerschap op de proef stellen. Bekijk snel onze tips voor leuke babyshower spellen!

Babyshower spelletjes pakket als activiteit

Een babyshower spelletjes pakket zorgt ervoor dat jullie in een klap een hoop activiteiten klaar hebben liggen voor de middag. Bij babyshower spelletjes kan je meteen aan 30 seconds (babyshower editie) of een babyshower quiz denken, maar er zijn nog meer leuke opties voor creatieve babyshower activiteiten, bijvoorbeeld! Babyshower Guide heeft een exclusief babyshower spelpakket ontwikkelt vol leuke spellen voor een gezellige middag, maar ook om samen onvergetelijke herinneringen (inclusief aandenken) te creëren!

Waarom zijn spellen zo’n goed idee?

Plan spelletjes in als babyshower activiteit voor een gezellig middag. Niet alle gasten zullen elkaar misschien kennen en dan is het fijn om aan de hand van activiteiten het gesprek op gang te houden. Het zorgt voor onderlinge verbinding, omdat je allemaal in het moment bezig bent. Het levert bovendien vaak hilarische en lachwekkende situaties op. Ons babyshower spelletjes pakket bevat bovendien unieke spellen waarmee je elkaar op creatieve, leuke manier leert kennen.

babyshower-spelletjes-pakket

Wat zit er in ons babyshower spelletjes pakket?

Babyshower Guide heeft een eigen babyshower spelletjes pakket gemaakt vol leuke games. Kies zelf welke je speelt en met hoeveel spelers. Alle spelletjes in het pakket kun je namelijk zelf zo vaak uitprinten als je wilt.

Ons babyshower spelletjes pakket bevat printables* voor:

  • Babyshower quiz: test je kennis! Aan de hand van 12 grappige, moeilijke en oké enkele inkoppertjes aan quizvragen kan je jullie kennis testen over de zwangerschap en het verzorgen van een baby. Wie heeft de meest vragen goed?
  • Hey Baby, Guess What: verdeel je gastenlijst op in een paar teams en raad in 30 seconden zoveel mogelijk verboden woorden.
  • The Price is Right: raad de prijzen van baby essentials. Weet jij hoeveel een baby kost?
  • How well do you know mom?: test je kennis over de aanstaande moeder.
  • Baby Picasso: laat je tekenkunsten zien! Hoe komt de baby er straks uit te zien?!
  • Mom or dad?: wie maakt de meeste foto’s van de baby en is nu het meest nerveus voor de bevalling? In deze kleine quiz laten de gasten zien wie ze in welke rol zien.

Je vindt het pakket hier!

* Printables zijn digitale (PDF) bestanden die je af kan laten drukken of zelf kunt printen thuis. Daardoor kan je precies het aantal printen die je nodig hebt! Je krijgt via de bedanktpagina toegang en ontvangt je bestelling in je mailbox zodat je het pakket altijd opnieuw kan downloaden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.