Stijlvolle babyshower decoratie huren

Waar kan je mooie babyshower decoratie huren? En wat voor aankleding tovert je locatie om tot een Instagram en Pinterest proof babyshower droom? Voor het samenstellen van een stijlvolle babyshower look mag mooie versiering niet ontbreken. Ben je op zoek naar mooie lichtletters? Wil je een flower wall? Een grote ballonnenboog? Niets is te gek wat betreft de aankleding. Deze professionals kunnen je helpen bij de babyshower styling van jullie dag!

Babyshower decoratie huren

Voor een stijlvolle babyshower hoef je niet alle aankleding zelf te kopen of maken. Het is zelfs aan te raden grote decoratie stukken te huren of hier professionals voor in te schakelen. Zij kunnen het stukje decoreren uit handen nemen bij het organiseren van een babyshower en je voorzien van de juiste elementen om er een feestelijk geheel van te maken dat past bij jullie babyshower thema.

Inspiratie en adresjes voor het huren van babyshower versiering.

Lichtletters

Lichtletters vorm direct een eyecatcher in je babyshower locatie. De witte stalen frames gevuld met lichtjes in specifieke letters zorgen ervoor dat je meteen de toon zet. Mix en match voor te gekke combinaties (denk aan de naam, ‘baby’ of ‘baby Jansen’) en je hebt meteen een mooie backdrop voor foto’s!

babyshower-ballonnenboog-huren

Ballonnenboog

Ballonnenbogen en andere decoratie pieces kunnen een ruimte meteen omtoveren tot een feestelijk geheel. In combinatie met de lichtletters en taartzuilen zorgt dit voor de wow-factor van je locatie.

Babyshower tafel decoratie

De tafel mag natuurlijk niet vergeten worden. Bij steeds meer babyshower vormt de tafel een belangrijke piece en vindt de hele babyshower daarop plaats. Denk aan een heerlijke brunch, babyshower lunch, high tea of mocktail hour. Niet onbelangrijk dat deze leuk aangekleed is! Wat niet mag ontbreken? Een grote table piece aan decoratie, naambordjes, mooi bord, bestek en servet, glazen, etc.

babyshower-tafel-decoratie-huren

Photobooth

Om de nodige herinneringen aan de dag over te houden is een photobooth onwijs leuk om neer te zetten. Ga voor gepersonaliseerde fotokaartjes, afgestemd op jullie thema en de naam van de baby of familienaam van de mom to be.

Welkomstbord

Een welkomstbord zet de sfeer voor de shower en heet alle gasten meteen welkom. Ideaal om neer te zetten bij een externe locatie of gewoon bij het huis waar jullie de dag vieren. Gepersonaliseerd met de naam van de mom to be, datum en andere details is dit meteen een memorabel aandenken.

Taartzuilen

Laten jullie een babyshower taart maken? Zet deze eyecatcher in de spotlight op een taartzuil. Met deze zuilen kan je in combinatie met een ballonnenboog en lichtletters een geweldige hoek decoreren.

Donut walls

Gek op zoet? Ga voor een sweet table of donut walls in het thema. Donut walls kun je (inclusief of exclusief donuts) huren bij leveranciers, zodat het bord of de muur in een mum van tijd staat.

Babyshower decoratie huren: onze tips!

Heb je jullie wishlist gemaakt van decoratie die je wilt huren? Check nog even onze tips:

  • Zoek een leverancier in de buurt of houd rekening met de reiskosten en reistijd in je planning en budget.
  • Grootse plannen voor de babyshower of een grote locatie versieren? Overweeg een babyshower partyplanner in de arm te nemen. Deze weet precies waar je op moet letten en kan je helpen op de grote dag alles in goede banen te leiden.
  • Stem al je decoratie af op je thema. Je versiering vormt een van de belangrijkste elementen om de toon voor de dag te zetten.

Meer bedrijven voor babyshower decoratie ontdekken?

In onze babyshower decoratie gids verzamelen we de leukste adresjes door heel Nederland! Klik op de knop hieronder om nog meer leuke bedrijven bij jou in de buurt te ontdekken.

Heb jij of ken jij een leuk bedrijf die hier een plekje verdient? Klik op bedrijf aanmelden voor meer info!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.