De babyshower versiering gids met inspiratie en shopadresjes!

Waar vind je de leukste babyshower versiering? We hebben toffe inspiratie en ideeën (inclusief shopadresjes) voor je op een rij gezet in dit artikel. Een babyshower kun je aankleden met een mooie ballonnenboog, babyboxen met letters, tafeldecoratie en nog heel veel meer. We zetten het voor je op een rij!

Leuke babyshower versiering kopen!

Wil je leuke babyshower versiering kopen? We’ve got you! Doordat het fenomeen steeds populairder wordt, schieten ook de shops waar je toffe versiering voor je babyshower kunt kopen als paddenstoelen uit de grond! Er zijn heel wat opties waar je decoratie kunt halen dat waarschijnlijk goed bij jullie babyshower thema past. Denk aan alles in bijvoorbeeld roze, blauw, goud, pastel of jungle! Wel zo leuk én feestelijk om de boel zo mooi mogelijk aan te kleden, toch? Om de nodige inspiratie op te doen en je meteen te leiden naar het shopadresje hebben we hier een heuse gids voor je gemaakt boordevol toffe ideeën!

Roze babyshower versiering

Wanneer de mom to be een meisje verwacht is het super leuk om alles in het roze te halen! Past helemaal in het thema en tovert je woonkamer of tuin in no time om in een meisjesachtige walhalla. Met een roze pakket babyshower versiering scoor je in een bestelling een heleboel leuke aankleding geheel in it’s a girl thema!

>> Bestel je roze babyshower decoratie pakket hier!

Blauwe babyshower versiering

Is de zwangere in verwachting van een zoon? Er is super leuke babyshower versiering voor een jongen te vinden. Denk aan alles in het blauw (van je babyshower decoratie tot hapjes). Je kunt al je blauwe decoratie los halen, maar ook in één keer een pakket met versiering bestellen.

>> Bestel je blauwe babyshower versiering pakket hier!

Babyshower versiering neutraal

Weten de ouders nog niet wat ze krijgen of willen jullie het meer gender neutraal houden? Er zijn heel veel toffe thema’s die jullie aan de babyshower kunnen verbinden die ook nog eens lekker neutraal zijn. Versier alles in nude tinten, ga voor een all white of golden party, tover de locatie om tot een heuse jungle, go tropical of verzin iets heel anders (te) geks! Voor elk thema is leuke versiering te scoren.

Hoe kun je je locatie versieren?

Wat betreft versiering kun je ALLE kanten op. Je kunt versiering kopen of zelf maken. Onze versiertips voor de locatie:

  • Zet bij de entree een bord neer met “Welkom op de babyshower van…”
  • Dek de tafel met matching babyshower versiering bij het thema.
  • Denk ook aan versiering dat de hoogte in gaat, zoals slingers, een ballonenboog of baby letter boxen.
  • Regel hapjes en een taart in de stijl van de babyshower.
  • Maak een photobooth (inclusief toffe achtergrond, props en lijstjes om de foto’s in te doen).
  • Maak een aparte (versierde) cadeautafel.

Tip: grote decoratie stukken hoef je niet te kopen of zelf te maken, maar kan je ook huren! Lees ook: Stijlvolle babyshower decoratie huren

Babyshower musthaves om je locatie te versieren

Wat zijn nou echt de ware musthaves op het gebied van babyshower versiering? Onderstaande items toveren je ruimte in een klap om in een Instagrammable babyshower proof locatie.

Baby letter boxen met ballonnen

Deze te leuke, doorzichtige letter boxen vormen het woord baby. Je kunt ze vullen met ballonnen in de kleur die past bij jullie thema. Denk aan roze, blauwe, gouden of pastel. De boxen kun je online scoren en bij de babyshower gebruiken, maar ze ook cadeau geven zodat de ouders de babykamer of woonkamer kunnen aankleden ermee in de kraamtijd.

>> Shop deze leuke letterboxen hier voor €24,95!

Ballonnenboog zelf maken

De eyecatcher in jullie ruimte? Een ballonnenboog! Hang hem op aan de muur en je hebt meteen een super leuk hoekje voor jullie buffet of sweet table. Ook kun je hem gebruiken als achtergrond voor jullie photobooth. Je kunt een ballonnenboog bestellen. Er zijn heel veel leuke leveranciers te vinden die de ballonnenboog komen plaatsen voor je, maar je kunt ook een ballonnenboog zelf maken. Bijvoorbeeld met dit pakket! De voorpret is bij het aankleden dan al super groot, natuurlijk!

Versiering en servies voor de tafel

Veel babyshower gaan gepaard met heerlijke hapjes en snacks. Daarbij kan een feestelijk gedekte tafel natuurlijk niet ontbreken! Scoor (wegwerp)servies in de kleuren van het thema. We hebben al heel wat leuks gespot.

Goedkope babyshower versiering

Een babyshower kun je zo goedkoop en duur maken als je zelf wil. Het mooie is dat je namelijk ook heel wat leuke decoratie zelf kunt maken. Bijvoorbeeld met kaarsen, bloemen, servies of bekers dat jullie al thuis hebben liggen! Mix en match. Door alles in één kleur of stijl te houden vormt het zo alsnog een tof geheel! Ook kun je investeren in bepaalde decoratie, bijvoorbeeld servetten en ballonnen. Deze kun je op verschillende manieren terug laten komen.

Heb jij nog te gekke ideeën voor babyshower versiering? Deel ze hieronder of tag ons op Instagram in je post (#babyshowerguide)!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.