Babyshower invulkaarten voor jongens, meisjes of neutraal

Op zoek naar leuke babyshower invulkaarten om straks jullie voorspellingen op te noteren? Wij hebben de tofste designs die perfect zijn voor een mom to be die in verwachting is van een jongen, meisje of het geslacht nog niet weet. Wij zetten de leukste exemplaren voor je op een rij hieronder! (Met direct een handig shopadresje!)

Wat zijn babyshower invulkaarten?

Babyshower invulkaarten zijn een grote hit (en meteen een goed babyshower cadeau!). Je zal ook nadenken over de babyshower activiteiten wanneer je een babyshower organiseren gaat. Het is superleuk om een moment in te lassen waarop jullie deze invulkaarten met voorspellingen invullen. Babyshower invulkaarten zijn speciale, feestelijke kaartjes met ruimte voor voorspellingen over bijvoorbeeld de geboortedatum en de naam. De kaarten worden uitgedeeld aan alle aanwezigen op het feest. Iedereen krijgt zo de gelegenheid om haar voorspellingen te doen over de baby en hun wensen voor de toekomst te delen. Het is tijdens het invullen vaak al hilariteit alom. Er wordt druk gespeculeerd over de toekomstige baby en de grappen vliegen vaak over en weer. De kaarten worden daarna weer verzameld en kunnen in een babyshower boek worden gestopt en aan de zwangere gegeven. Soms worden de kaarten hardop voorgelezen tijdens de babyshower. Zo kun je samen nog eens lachen over de grappige voorspellingen die worden gedaan en eventueel een traan laten over alle mooie toekomstwensen.

voorspelling kaart babyshower groene bladeren
Shop tip: Bestel hier deze leuke babyshower invulkaarten met wensen voor de baby!

Een herinnering voor altijd

Na het invullen van de kaarten, en het voorlezen van de leuke voorspellingen en mooie wensen, worden de kaarten gebundeld. De mama to be krijgt de babyshower invulkaarten mee naar huis als aandenken. Zo heeft de moeder altijd een stapel leuke babyshower invulkaarten om te bekijken wanneer de baby is geboren. De mooie wensen zijn natuurlijk prachtig om zo nu en dan weer te bekijken, maar ook de voorspellingen van de aanwezigen zijn leuk om later terug te zien. Wie had er gelijk en wie heeft de plank volkomen misgeslagen?

babyshower invulkaart mint
Shop tip: Koop hier online deze te gekke invulkaarten met mint border en gouden details.

Babyshower voorspellingen

Op veel invulkaarten vind je de mogelijkheid om leuke voorspellingen te doen over de toekomstige baby. Je kunt bijvoorbeeld raden wat het geslacht gaat worden en op welke datum de baby wordt geboren. Maar nog leuker zijn de kaarten waar je kunt invullen wat de baby later gaat worden, wat zijn of haar beste karaktereigenschap zal zijn en welke eigenschappen het kind zal krijgen van zowel de moeder als de vader. Dit zijn natuurlijk hilarische dingen om later terug te zien en een waardevolle herinnering voor moeder én kind. Want reken maar dat deze invulkaarten lang bewaard gaan worden!

goud witte oh baby invulkaarten romper vorm
Shop tip: Bestel hier deze prachtige Oh Baby! wit gouden babyshower invulkaarten in romper vorm!

Beste wensen

Naast deze leuke voorspellingen voor de baby kun je op de invulkaarten natuurlijk ook jouw beste wensen voor moeder en kind kwijt. Tijdens een babyshower en de zwangerschap deel je in de vreugde en ondersteun je de mama to be waar je kunt. Op deze invulkaart krijg je de gelegenheid om echt je hart uit te storten. Wat wil je heel graag nog eens zeggen en wat hoop jij voor de toekomst van de baby? Schroom niet om hier heel openhartig te zijn. Je creëert tenslotte een aandenken voor de toekomst.

babyshower invulkaart meisje
Shop tip: Bestel hier deze prachtige babyshower invulkaarten voor een meisje met roze en gouden tinten.

Babyshower invulkaarten voor een meisje

Op zoek naar leuke babyshower invulkaarten voor een meisje? Zoals je hierboven al ziet, kun je stiekem heel wat kanten op! Ga voor een invulkaarten met roze tinten. Wit met goud, een leuke rompervorm of juist een iets neutraler kleurtje, zoals mint of beige!

Tip: scoor babyshower invulkaarten die passen bij het babyshower thema dat jullie voor ogen hebben! Geen specifiek thema? Check ook welke kleuren de babykamer worden en de mom to be erg aanspreken!

babyshower invulkaarten jongen
Shop tip: Bestel hier deze stoere babyshower invulkaarten voor een jongen

Babyshower invulkaarten voor een jongen

Er zijn heel wat verschillende soorten kaarten verkrijgbaar waarop jullie je voorspellingen los kunnen laten. Verwacht de zwangere een zoon? Ga voor een stoer exemplaar voor jongens. Denk aan blauw of groentinten of juist een kekke print!

neutrale babyshower invulkaarten
Shop tip: Bestel hier online deze gender neutrale babyshower invulkaarten!

Babyshower invulkaarten neutraal

Weten de aanstaande ouders het geslacht van de baby nog niet of willen jullie het meer neutraal houden? Kies voor (natuurlijke) tinten zoals beige, wit of groen, een thema in lijn met de jungle of dieren of een minimalistische opmaak. Genoeg keuzes!

jungle thema kaart voorspellingen
Shop tip: Bestel deze jungle thema invulkaarten hier!

Babyshower printables

Wil je zelf ook invulkaarten gebruiken tussen de babyshower spellen door? Dan kun je deze op diverse manieren aanschaffen. Je kunt babyshower invulkaarten digitaal verkrijgen, maar er zijn ook allerlei leuke pakketten te koop met verschillende typen invulkaarten. Veel winkels die gespecialiseerd zijn in babyartikelen verkopen allerlei soorten invulkaarten. Neem ook zeker eens een kijkje in een boekhandel of warenhuis. Op de kaartenafdeling of bij de boeken over opvoeding vind je vaak dit soort leuke pakketjes. Ook in diverse webshops vind je de leukste babyshower invulkaarten die je niet zo snel in de winkel zult vinden.

Shop tip: Bestel hier deze flamingo babyshower invulkaart!

Inspiratie online

Wil je liever leuke babyshower invulkaarten downloaden? Dan kun je eens een kijkje nemen op Pinterest. Hier vind je een schat aan leuke kaarten en inspiratie. Veel invulkaarten zijn bovendien gratis te downloaden of voor maar een klein prijsje beschikbaar als printable. Het voordeel aan Pinterest is dat je ook veel invulkaarten voor babyshowers vindt uit Amerika. Hier is de babyshower natuurlijk al decennialang enorm populair. Het is dan ook geen wonder dat het aanbod aan invulkaarten hier veel gevarieerder en uitgebreider is. Als je geen bezwaar hebt tegen Engelstalige kaarten is dit een goede optie!

*Dit artikel bevat affiliate links naar onze favoriete verkooppunten om jou gemakkelijk naar de producten te leiden. Shop jij bij het verkooppunt? Over het bedrag van jouw aankoop ontvangen wij als je via onze link komt een klein percentage. Dit kost jou niets extra’s. Vragen hierover? Neem contact met ons op!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.