Babyshower bedankjes zelf maken (dé tip voor een persoonlijke stijl!)

Babyshower bedankjes zelf maken? We delen dé tip met je om er een persoonlijke draai aan te geven (zonder dat je er bakken geld aan kwijt bent)! Geef je babyshower de wow-factor met een thema en stijl die overal in terugkomt. Door bepaalde elementen – zoals de bedankjes – te personaliseren zorg je dat de babyshower helemaal past bij de aanstaande moeder! Hoe je dit precies doet? We delen onze geheimen met je!

Makkelijk babyshower bedankjes zelf maken

De kostenpost voor de babyshower bedankjes kun je laag houden door deze zelf te maken. Spreek als organisatie van het feest een middag of avond samen af, pak wat lekkere hapjes erbij en knutselen maar! Een mooi én persoonlijk bedankje hoeft niet moeilijk te zijn en vergroot ook nog eens jullie voorpret.

Waar begin je?

Een bedankje gaat om het idee, je wilt een aandenken meegeven aan deze bijzondere dag. Dit element van de babyshower kun je perfect personaliseren, waardoor het goed past bij de rest van de stijl. Net als met de uitnodiging is dit een leuk verrassingselement om jullie stempel op te zetten en bij te dragen aan de voorpret of in het geval van het bedankje aan de herinnering van deze speciale dag.

Je kunt een hele goodiebag in elkaar draaien, maar ook juist kiezen voor één speciaal item. Kies iets wat past bij het babyshower thema, geluk, liefde of een hobby of interesse van de mom to be. Pak het mooi in en voorzie het van een persoonlijke boodschap in de stijl van de babyshower voor een memorabel bedankje!

babyshower-bedankje-zelf-maken-personaliseren

Verpakking met een wow-factor? Maak je eigen persoonlijke stickers

Je bedankje kiezen is dus één ding, maar wist je dat je supermakkelijk persoonlijke stickers kunt laten maken en afdrukken? Gewoon met jullie eigen ontwerp dus. Door deze te plakken op mooi cadeaupapier, goodiebag of label maak je je bedankje persoonlijk en past het perfect bij de rest van de stijl van de babyshower!

Duurzaam babyshower bedankje zelf maken

Duurzame babyshower organiseren? Vinden jullie het belangrijk om te letten op dit thema? Wist je dat er speciale duurzame stickers zijn? Deze zijn van materialen gemaakt die vriendelijker voor de planeet zijn of zijn herbruikbaar. Kies bovendien een bedankje waar de gasten écht wat aan hebben en laat prullaria natuurlijk achterwege!

Meer inspiratie voor leuke babyshower bedankjes

Meer inspiratie opdoen? In ons artikel met leuke ideeën voor babyshower bedankjes ontdek je nog meer te gekke invalshoeken voor het bedankje!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.