5 babyshower thema’s voor de herfst

Organiseer je een babyshower in het najaar? Kies een thema in lijn met dit prachtige jaargetijde uit! De natuur is misschien wel op zijn mooist en het is de perfecte start van alle feestdagen die eraan zitten te komen. Opties te over om jullie babyshower locatie te stijlen met de leukste decoratie. We zetten de 5 leukste babyshower thema’s voor de herfst voor je op een rij!

Babyshower thema’s voor de herfst

Op zoek naar een origineel babyshower thema? Link het aan het jaargetijde voor een originele twist aan deze bijzondere dag. Het fijne aan thema’s die passen bij een seizoen is dat je voor je decoratie heel wat kanten op kunt. In (woon)winkels is steeds meer decoratie en versiering verkrijgbaar die passen bij het jaargetijde waar we nu in zitten. Handig!

Op naar de najaarthema’s voor jullie babyshower!

Fall in love

De herfst op zichzelf is natuurlijk al een prachtig seizoen. Ga voor het babyshower thema Fall in love voor een dubbele knipoog naar de liefde en herfst. Denk aan mooie gekleurde bladeren, natuurlijke materialen zoals hout en dennenappels en schattige bosdieren.

babyshower-thema-halloween
halloween babyshower thema
little boo babyshower thema

Little boo

Is de aanstaande moeder Halloween fan? Ga voor een spookachtig thema. Met babyspookjes en hapjes in lijn met deze speciale dag tover je de locatie zo om in een Halloween walhalla.

babyshower-thema-halloween
pompoen-table-setting

Little pumpkin

In oktober kan je natuurlijk niet om Halloween heen! Minder spooky maken? Ga voor een ‘little pumpkin’ thema! Inclusief sier- en uitgesneden pompoenen en mooie oranje/roest/gouden tinten en pumpkin spice hapjes en drankjes.

We can bearly wait to meet you

Het beren thema geeft een hoog schattigheidsgehalte aan de dag. Ga los met beren decoratie en vul aan met natuurlijke materialen en bruine tinten. Mede dankzij het kleurenpalet perfect voor een babyshower in de herfst!

babyshower-thema-woodland
babyshower-thema-hout

Woodland

Boho vibes all over met het woodland thema’s. Denk aan houten elementen, (droog)bloemen en mooie glazen decoratie om het thema door te voeren. Het romantische, rustieke thema is het perfecte recept voor een onvergetelijke dag!

Meer tips en inspiratie voor het plannen van een babyshower? Lees ook:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.