Dit zijn de leukste cadeaus voor aanstaande moeders!

Op zoek naar de leukste cadeaus voor aanstaande moeders? In deze complete gift guide geven we je 20 tips en originele ideeën om de mom to be te verrassen met praktische, mooie en fijn spullen die niet in je baby uitzet of tijdens de zwangerschap mogen ontbreken. Lees snel verder!

Wat geef je een aanstaande moeder cadeau?

Een zwangere vrouw verrassen met wat leuks kan gelukkig op heel veel verschillende manieren. Leg de aanstaande moeder in de watten of scoor alvast wat leuks voor de uitzet. Zoek vooral een idee uit bij wat past bij de smaak en stijl van de aanstaande ouders om je aankoop een topcadeau te laten zijn.

Inspiratie nodig? We delen hieronder originele en leuke cadeaus voor aanstaande moeders!

Tip: op zoek naar iets leuks voor dad to be? Check ook onze 15 cadeaus voor aanstaande vaders!

beste-zwangerschap-boeken

Zwangerschapsboek

Zwanger worden en een kind op de wereld zetten is behoorlijk life changing. Het kan maar wat fijn zijn om meer te lezen over de zwangerschap, hoe het kindje zich ontwikkelt en het moederschap.

Tip: we hebben in dit artikel de leukste zwangerschapsboeken voor je op een rij gezet!

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is mooi, maar ook hard werken. Geef de aanstaande moeder een welverdiend me-time momentje cadeau met een zwangerschapsmassage. Scoor een tegoedbon bij een aanbieder bij je in de buurt of boek een leuke duo massage voor jullie samen.

Doppler

Op zoek naar een origineel cadeau voor de aanstaande moeder waar ze heel veel aan heeft? Bestel een doppler (ook wel luistertoeter genoemd). Met dit apparaatje kan je wanneer je maar wilt zelf thuis naar het hartje van de baby luisteren.

luistertoeter hartje baby
Luistertoeter hartje baby
honeyy baby monitor
Honeyy doppler

9 maanden dagboek

Ben jij een van de lucky ones die al redelijk vroeg weet dat de aanstaande moeder zwanger is of weet je dat ze deze nog niet heeft? Een 9 maanden dagboek is een super mooi cadeau waar je later met veel plezier op terug kunt kijken. Een boek voor het leven waarin je alles rond deze periode in bij kunt houden.

Novey dagboek
Zwanger invulboek
9 maanden dagboek

Verzorgingsproducten

Geef heerlijke verzorgingsproducten cadeau waarmee de zwangere zich kan verwennen. Met een veranderend lichaam is het fijn om de buik gehydrateerd te houden en dagelijks in te smeren. Met een van deze producten is het een feest om te investeren in de nodige (en welkome) me-time.

naif zwanger verzorgingsproducten pakket
Naïf mom geschenkset
weleda zwangerschapsolie
Weleda zwangerschapsolie
zalig zwanger belly masker
Zalig zwanger buikmasker

Babynamenboek

Hoe leuk, de periode om een naam te verzinnen breekt aan! Natuurlijk zijn er online een hoop lijstjes te vinden, maar hoe leuk blijft het om in een boek te bladeren en namen te markeren die je wel wat lijken. Deze boeken vormen een leuke inspiratiebron voor de naam van de kleine!

voornamenboek
Het Baby Voornamen boek
van dale voornamen boek
Van Dalen Voornamen boek
10000 voornamen boek
10.000 Voornamen boek

Eerste knuffel

Knuffels kan je niet genoeg hebben! In deze lijst met leuke cadeaus voor aanstaande moeders mogen deze zachte babyknuffels dan ook niet ontbreken.

happy horse ritchie dolmatsier
Happy Horse Ritchie
Happy horse aap
Happy Horse aap
bambam giraf wit
BamBam Giraf Wit

Meer cadeautips? Kijk hieronder verder!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.