Babyshower laten organiseren

Babyshower laten organiseren? Besteed het helemaal of bepaalde onderdelen uit aan een party planner. Bij het organiseren van een babyshower komt een heleboel kijken. Wil jij groots uitpakken en het aan een professional overlaten? Wij geven je tips waar je moet beginnen wanneer je het organiseren van een babyshower wil uitbesteden en delen waar je op moet letten in je zoektocht naar een goede partyplanner!

Babyshower laten organiseren door een party planner

Vier de komst van de nieuwe prins of prinses met heel veel liefde en een groot feest. Wij snappen helemaal waarom je wil uitpakken met je babyshower! Een babyshower laten organiseren door een babyshower party planner zorgt ervoor dat alles op en top samenkomt op de dag zelf en aan alle details worden gedacht. Het neemt je een boel stress uit handen voor de babyshower, maar is ook de perfecte mogelijkheid om te ontdekken wat er eigenlijk allemaal mogelijk is! Ook hebben zij vaak de nodige handige contacten met andere leveranciers die de taart, decoratie of cadeaus kunnen verzorgen voor the big day. Waar let je op in je zoektocht naar een goede match met een babyshower planner? We geven je een aantal handige tips!

babyshower-laten-verzorgen

De voordelen van een babyshower laten organiseren

De voordelen van een babyshower laten organiseren? Het grootste voordeel is dat alles op rolletjes loopt, zonder dat jullie van hot naar her hoeven te rennen!

  • Een babyshower organiseren is niet zomaar wat, er komt een hoop bij kijken. Een helpende hand helpt je alles op tijd geregeld te hebben (zonder al teveel stress)!
  • Je hoeft niet van hot naar her te rennen om zaken met leveranciers af te stemmen.
  • Iemand denkt van A-Z met je mee, waardoor je geen zaken vergeet.
  • Een pro weet precies wat er wel en niet mogelijk is om een onvergetelijke babyshower neer te zetten binnen jullie budget!
  • Een pro denkt 5 stappen verder en weet zo jullie babyshower thema tot in de puntjes door te trekken en wanneer een babyshower organiseren slim is.
  • De planner zorgt dat alles op rolletjes loopt achter de schermen, waardoor jij op de grote dag mee kunt genieten van het feest voor de zwangere en niet nog je checklist in je hoofd langsgaat terwijl de mom to be de taart aansnijdt!

Luxe babyshower of intieme gathering?

Of je nou een over de top luxe babyshower wil organiseren of de mom to be liever voorkeur geeft aan een intieme gathering – een goede party planner kan je bij allebei helpen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Hij of zij zorgt ervoor dat al jullie wensen uitkomen en het babyshower thema tot in de puntjes doorgetrokken wordt. Van de decoratie tot de taart en van de hapjes tot de bedankjes en de uitnodiging voor de babyshower! Met een professionele party planner wordt de babyshower een Pinterest proof plaatje!

Babyshower laten verzorgen: waar begin je?!

babyshowerguide-checklist

Wil jij je babyshower laten verzorgen, maar heb je geen flauw idee waar te beginnen? No worries! Babyshower Guide neemt je stap voor stap mee in het proces om je een kickstart in je planning te geven. Allereerst kunnen we je als tip geven om onze gratis babyshower checklist te downloaden. Hoewel het fijn is om de planning uit te besteden, is het wel aan te raden om een globaal idee te hebben van wat er zoal geregeld moet worden! Natuurlijk helpt de party planner je hier verder in, maar zaken zoals een datum prikken, bedenken wie er op de gastenlijst komt en welk thema de mom to be aan kan spreken zijn zaken die jullie als besties of familie het beste weten!

Wat moet je regelen? Download de Babyshower checklist

Hoe vind je iemand die je babyshower regelt?

Good question! Er zijn in Nederland een aantal party planners die gespecialiseerd zijn in het organiseren van babyshowers. Superhandig, want zij weten dankzij hun ervaring precies waar jullie nog aan moeten denken of wat er nog goed bij het feestje kan passen. Vraag in je netwerk na of iemand met succes heeft samengewerkt met een planner of google naar een planner bij jullie in de buurt!

Tip: in de Babyshower Guide Bedrijvengids vind je een overzicht met handige leveranciers die je kunnen helpen bij het plannen van de babyshower! Van party planners tot de taart, decoratie of locatie!

Dit moet je altijd afstemmen als je een babyshower laat verzorgen

Schakel je een leverancier in bij het organiseren van je babyshower? Of het nou een party planner is die de volledige planning uit handen neemt of iemand die de taart doet, een ballonnenboog komt maken of de hapjes verzorgd. Stem altijd de verwachtingen tot in de puntjes af, zodat er geen miscommunicatie kan ontstaan op de grote dag zelf. Denk aan: WAT degene precies gaat doen, hoe laat en wanneer de betaling plaatsvindt. Babyshower voor een tweeling of meerling of is iets niet helemaal duidelijk? Vraag het liever drie keer na of de leverancier het goed genoteerd heeft, dan de kans lopen dat er een leverancier niet is of het verkeerde levert op de grote dag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.